Kapcsolat

Kedves Tanulónk!

 A márciusi és -várhatóan- az áprilisi tanfolyamainkat elhalasztjuk.

Az elkövetkező 2-3 hét kritikus és vízválasztó lehet arra nézve, hogy a jelenleginél ne legyen nagyobb vagy súlyosabb helyzet járványügyileg.

Hamarosan kikerülnek a friss dátumok, minden tanulót meg fogunk keresni egyeztetés végett, senkinek nem kell aggódnia, mindent meg fogunk rugalmasan oldani, hogy senki se maradjon tanfolyam nélkül!

Lehet, hogy ez egy pici ideig el fog tartani, mivel erre a helyzetre senki sem volt felkészülve, nekünk is át kell gondolni a lehetőségeinket, és - szerencsére - ti is sokan vagytok! Kérjük legyetek türelemmel, mindenkinek jelezni fogunk! 

Próbáljuk meg higgadtan, racionálisan, mindemellett embertársaink igényeit is figyelembe véve átvészelni ezt az időszakot.

Kedvezmények: a koronavírus járvány miatt elhalasztott tanfolyamok tanulói, akik a helyfoglalási díjat befizették és annak visszafizetését nem kérték, közel 30%-os, 15.000,- Ft-os kedvezményben részesülnek, a Rekreációs-Fitness Sportmasszázs (RFS) tanfolyam díja számukra 40.000,- Ft

Szeretettel várunk hamarosan!

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Impresszum

Személyes ügyintézés, iroda:

Békéscsaba, Kazinczy u. 4. Office House Irodaház 

Tel.: +36 30 716 0100

E-mail: info@mialones.com,

Adószám:

Learning Bar Hungary Bt. 25295942-1-04

TT Art-Media Bt: 26179906-1-41

illetve egyéb szerződött cégek, oktatók saját vállalkozásainak adószáma.

A Mialones Felnőttképzési Stúdió által szervezett képzések nem adnak lehetőséget diagnosztizálásra, betegségek kezelésére, gyógyításra, vagy bármilyen gyógyászattal kapcsolatos, vagy gyógyító hatást sugallmazó tevékenység végzésére /kivéve: természetgyógyász tanfolyam/! Bármilyen egészségügyi problémával orvos szakemberhez szükséges irányítani a vendégeket!

A Mialones Stúdió által szervezett tanfolyamok nem minősülnek egészségügyi továbbképzésnek, kreditpontok nem számolhatók el.

Végezhető tevékenység kódjai:

9604 Közérzetjavító szolgáltatás:

  • 960401 Frissítő, relaxáló masszázs
  • 960404 Máshová nem sorolt fizikai közérzetjavító szolgáltatás

869005 Természetgyógyászati ellátás /Csak a term.gyógyász tanfolyam esetén/

A tanfolyamokon mindenki a saját felelősségére vesz részt.