Kapcsolat

Kedves Tanulónk!

 A márciusi és -várhatóan- az áprilisi tanfolyamainkat elhalasztjuk.

Az elkövetkező 2-3 hét kritikus és vízválasztó lehet arra nézve, hogy a jelenleginél ne legyen nagyobb vagy súlyosabb helyzet járványügyileg.

Hamarosan kikerülnek a friss dátumok, minden tanulót meg fogunk keresni egyeztetés végett, senkinek nem kell aggódnia, mindent meg fogunk rugalmasan oldani, hogy senki se maradjon tanfolyam nélkül!

Lehet, hogy ez egy pici ideig el fog tartani, mivel erre a helyzetre senki sem volt felkészülve, nekünk is át kell gondolni a lehetőségeinket, és - szerencsére - ti is sokan vagytok! Kérjük legyetek türelemmel, mindenkinek jelezni fogunk! 

Próbáljuk meg higgadtan, racionálisan, mindemellett embertársaink igényeit is figyelembe véve átvészelni ezt az időszakot.

Kedvezmények: a koronavírus járvány miatt elhalasztott tanfolyamok tanulói, akik a helyfoglalási díjat befizették és annak visszafizetését nem kérték, közel 30%-os, 15.000,- Ft-os kedvezményben részesülnek, a Rekreációs-Fitness Sportmasszázs (RFS) tanfolyam díja számukra 40.000,- Ft

Szeretettel várunk hamarosan!

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Német/Angol Tananyag

 


Ingyenes német és angol speciális nyelvi tanagyagot állítottunk össze kizárólag a nálunk végzett tanulóknak masszázs témakörében azért, hogy a külföldi munkavállalásukat vagy a vállalkozóvá válásukat megkönnyítsük. 

A nyelvtanárok által fordított jegyzet tömör, egyszerű, gyorsan tanulható mondatokat, szavakat és szófordulatokat tartalmaz a masszőri munka világából (indikációk-kontraindikációk nevei, utasítások, párbeszédek, eszközök megnevezései, masszázsfajták külföldi nevei, létfontosságú kifejezések stb.).

A jegyzet csak az igénybe vett masszázs tanfolyam elvégzése után érhető el, e-mailben kerül kiküldésre PDF formátumban azok számára, akik azt kérik, tehát külön regisztráció szükséges hozzá!

Péntekenként kerülnek ellenőrzésre a beérkezett kérelmek, a kiküldés hetente egyszer történik meg.

A jegyzet nem termék, értékesítési célokat nem szolgál, pénzért nem árusítjuk, más nyelveken nem lesz elérhető.

Csak az adott tanfolyam elvégzése utáni 3 hónapon belül kérhető!

Összegezve:

  • csak a Mialones Stúdió tanulói kérhetik
  • a tanfolyam elvégzése után, 3 hónapon belüli dátummal (3 hónapon túli regisztrációt már nem fogadunk el, ez esetben újabb tanfolyam elvégzése szükséges)
  • az űrlapot ki kell tölteni, e-mailes kérés nem elegendő
  • egyféle kisokos létezik, amely viszont bármely tanfolyam után kérhető
  • péntekenként, ellenőrzés után kerül kiküldésre

Vélemény róla:

"Nagyon szépen köszönöm a Kisokost! Hasznosabbnál-hasznosabb szavakkal, kifejezésekkel, mondatokkal láttatok el, amik nagy segítségül szolgálnak nekem. Pont ilyenre vágytam! :)
Sok-sok tanulót kívánok Nektek!
Üdvözlettel,
S. Ildikó"

Sok szerencsét kívánunk és sok elégedett vendéget!

NÉMET/ANGOL MASSZŐR KISOKOS

Regisztrációs kérelem kizárólag a Mialones Stúdió tanulói számára

Név *:
E-mail cím *:
Elvégzett tanfolyam neve és városa, vagy a kiállított tanúsítvány sorszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A Mialones Felnőttképzési Stúdió fenntartja magának a jogot az anyag összetételének módosítására, a feltételek változtatására vagy a kisokos visszatartására, a kisokos nem képezi részét a kifizetett tanfolyami részvételi díjnak, előjogokat nem eredményeztet!