Kapcsolat

Kedves Tanulónk!

 A márciusi és -várhatóan- az áprilisi tanfolyamainkat elhalasztjuk.

Az elkövetkező 2-3 hét kritikus és vízválasztó lehet arra nézve, hogy a jelenleginél ne legyen nagyobb vagy súlyosabb helyzet járványügyileg.

Hamarosan kikerülnek a friss dátumok, minden tanulót meg fogunk keresni egyeztetés végett, senkinek nem kell aggódnia, mindent meg fogunk rugalmasan oldani, hogy senki se maradjon tanfolyam nélkül!

Lehet, hogy ez egy pici ideig el fog tartani, mivel erre a helyzetre senki sem volt felkészülve, nekünk is át kell gondolni a lehetőségeinket, és - szerencsére - ti is sokan vagytok! Kérjük legyetek türelemmel, mindenkinek jelezni fogunk! 

Próbáljuk meg higgadtan, racionálisan, mindemellett embertársaink igényeit is figyelembe véve átvészelni ezt az időszakot.

Kedvezmények: a koronavírus járvány miatt elhalasztott tanfolyamok tanulói, akik a helyfoglalási díjat befizették és annak visszafizetését nem kérték, közel 30%-os, 15.000,- Ft-os kedvezményben részesülnek, a Rekreációs-Fitness Sportmasszázs (RFS) tanfolyam díja számukra 40.000,- Ft

Szeretettel várunk hamarosan!

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Reflexzóna talpmasszázs

Tanfolyami tudnivalók:

A természetben minden az egyensúly megteremtésére és megtartására törekszik. Így van ez az emberi testtel is, ő is igyekszik fenntartani a belső egyensúlyát.

Az emberi szervezetnek van egy öngyógyító képessége, amely remekül ellátja a feladatát mindaddig, amíg megadjuk neki azt, amire szüksége van. Az emberi szervezet egy élő nyitott rendszer, a környezetével kölcsönhatásban van, ami energia-, anyag- és információáramlást jelent. Sajnos a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a lelki problémák, stb. miatt felborulhat a szervezet belső egyensúlya, így a szervezet rendszerében zavar támadhat. Amikor a szervezet a környezeti stresszt már nem tudja elviselni, betegség formájában jelezheti.

A talpmasszázs elsősorban megelőzésre, felfrissülésre ajánlott, de indirekt módon gyógyító hatása is lehet. A talpmasszázs gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségünket. A jól kivitelezett talpmasszázs egy valódi felfrissítő, tavaszi zuhannyal egyenértékű. Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

Bárkinek, aki szeretne megismerkedni a reflexológia alapjaival.

A képzés rendkívül jó alapot biztosít a későbbi természetgyógyász-reflexológus tanulmányokhoz!

Reflexzónás talpmasszázs tanfolyamunk nem azonos a reflexológus képzéssel. A reflexológia, reflexzóna terápia természetgyógyászati előképzettséghez kötött, amely lehetőséget ad orvosi diagnózis alapján betegségek kiegészítő kezelésére, viszont ezen a tanfolyamon olyan alapvető ismeretek szerezhetők, amelyek könnyedén beépíthetők a meglévő vagy kialakítandó szolgáltatások közé, így elősegíthető a méregtelenítési és az energetizációs folyamatok szinten tartása egy egészséges embernél. Teáor: 9604 Fizikai közérzetjavítás, nem egészségügyi szolgáltatás.

Részvételi feltétel:

Betöltött 18. életév, egyéb feltétel nincs, bárki részt vehet a tanfolyamon.

Tanfolyam tematikája:

Reflexzónamasszázs hatása az emberi szervezetre, reflexzónák a talpon, alapvető fogások, egészségmegőrző talpmasszázs javallatai, ellenjavallatai, higiéniai körülményei, fogásrendszere és gyakorlati folyamata (összefüggő gyakorlatsor elsajátítása, amellyel közérzetjavító szolgáltatás nyújtható).

Tanfolyam időtartama: 8 tanóra;

Svédmasszázs tanfolyammal együtt tartva az azonos elméleti és gyakorlati részek összevonásra kerülnek, ezáltal a tanfolyami idő tömbösül!

Tanfolyam létszáma: kiscsoportos. Egyéni képzésre nincs lehetőség.

Tanfolyam ütemezése:

2 x 4 tanóra; vagy 1 x 8 tanóra

A tanfolyam nem tantermi jellegű, hanem erőteljesen gyakorlatorientált. Fontosnak tartjuk a saját élményen alapuló tapasztalatszerzést, a résztvevők a gyakorlat során sajátítják el mindazokat az ismereteket, amelyek szükségesek a reflexzónás talpmasszázs végzéséhez. A tanfolyamhoz saját jegyzetet biztosítunk, amelyet a teljes tanfolyami díj befizetése után, az első tanfolyami napon adunk át.

A tanfolyam végén a tanfolyamon való részvételről tanúsítvány kerül kiállításra.

Tanfolyam végén kiállított tanúsítványok megjelenési formája:

  • Oklevél, A/4-es: 3 nyelvű. A tanfolyam díja tartalmazza az árát (1db).
  • Kemény fedeles bizonyítvány formátumú: egyedileg sorszámozott, három nyelvű (magyar-angol-német), díszes kivitelezésű. Díja 2.000,- Ft, a regisztrációs űrlapon külön és előre kell igényelni.

Szükséges felszerelés:

  • papucs
  • 1 db nagyméretű törölköző; 1 db frottír kéztörlő
  • olaj a masszázshoz

Helyszínek:

Szeged, Miskolc, Szombathely, Pécs, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Budapest, Veszprém

2020-ban induló tanfolyamok:

Tanfolyam díja: 25.000,- Ft/fő. 

A tanfolyami díj tartalmazza az összes költséget: jegyzetet, 1 db oklevelet, egyes felhasznált vivőanyagok árát. 

Díjfizetési módja 2 részletben történik: 

  • Első részlet: 12.500,- Ft/fő helyfoglalási díj (regisztráció után 5 napon belül fizetendő)
  • Második részlet: 12.500,- Ft/fő - tanfolyam első napján esedékes

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

Jelentkezés módja:

A regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges.

Regisztráció előtt el kell olvasni a tanfolyamról való lemondás feltételeit: http://www.mialones.com/lemondas-feltetelei/

Regisztráció után tanfolyamindulási tájékoztató anyagot küldünk ki az ön által megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

REFLEXZÓNÁS TALPMASSZÁZS REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

Kérjük csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben biztosan részt kíván venni a tanfolyamon.

Név *:
Születési név:
Születési hely *:
Születési idő *:
Telefonszám *:
E-mail (ide küldjük ki az elkészült számlát) *:
E-mail cím újra *:
Lakcím irányítószámmal együtt (ez fog szerepelni a számlán) *:
Választott helyszín, város *:
Kemény fedeles 3 nyelvű tanúsítványt (bizonyítvány) kérek? *:
Amennyiben Ön vállalkozás, EV, Kft. vagy Bt. nevére kéri kiállítani a számlát, úgy kérjük a pontos cégadatok megadását! Az elektronikus számla kiállítása után utólagos pótlásra vagy adatmódosításra már nincs mód!:
Megjegyzés, amennyiben szeretne nekünk üzenni valamit:
A tanfolyamról való lemondás folyamatát megértettem és költségeit vállalom. Kijelentem, hogy az itt közölt adatok a valóságnak megfelelnek. *:
Hogyan talált ránk?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!