Kapcsolat

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Reflexzóna talpmasszázs

Tanfolyami tudnivalók:

A természetben minden az egyensúly megteremtésére és megtartására törekszik. Így van ez az emberi testtel is, ő is igyekszik fenntartani a belső egyensúlyát.

Az emberi szervezetnek van egy öngyógyító képessége, amely remekül ellátja a feladatát mindaddig, amíg megadjuk neki azt, amire szüksége van. Az emberi szervezet is egy élő nyitott rendszer, azaz a környezetével kölcsönhatásban van, ami energia-, anyag- és információáramlást jelent. Sajnos a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a lelki problémák, stb. miatt felborulhat a szervezet belső egyensúlya, így a szervezet rendszerében zavar támad. Amikor a szervezet a környezeti stresszt már nem tudja elviselni, betegség formájában jelezi azt.

A természetes gyógymódok ingerhatást alkalmazva betegségmegelőzésre helyezik a hangsúlyt, illetve a szervezet öngyógyító, önszabályozó képességét támogatja, aktiválja holisztikus szemlélettel, vagyis az embert egységes egésznek tekinti. A test különböző pontjain mikro-területek találhatóak, amelyeken az egész test kicsinyített mása megtalálható. Ilyen terület a talp is.

A talpmasszázs elsősorban megelőzésre, felfrissülésre ajánlott, de indirekt módon gyógyító hatása is lehet. A talpmasszázs gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségünket. Betegségeket előz meg, és pozitív hozadékaként bajokat gyógyít. A jól kivitelezett talpmasszázs egy valódi felfrissítő, tavaszi zuhannyal egyenértékű. Mivel szerveink a testünkben futó energiapályákon keresztül összeköttetésben vannak lábaink bizonyos területeivel, a zónák masszírozása reflexszerű választ vált ki a megfelelő testtájakon. Így serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energiablokk feloldásában. A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

Bárkinek, aki szeretne megismerkedni a reflexológia alapjaival akár egyéni érdeklődés szintjén, vagy akár önálló szolgáltatás nyújtása miatt.

A képzés rendkívül jó alapot biztosít a későbbi természetgyógyász-reflexológus tanulmányokhoz!

Reflexzónás talpmasszázs tanfolyamunk nem azonos a reflexológus képzéssel. A reflexológia természetgyógyászati előképzettséghez kötött, viszont ezen a tanfolyamon olyan alapvető ismeretek szerezhetők, amelyek könnyedén és szabadon beépíthetők a meglévő vagy kialakítandó szolgáltatások közé, így elősegíthető a méregtelenítési és az energetizációs folyamatok beindítása.

Részvételi feltétel:

Betöltött 18. életév, egyéb feltétel nincs, bárki részt vehet a tanfolyamon.

Tanfolyam tematikája:

Reflexzónamasszázs hatása az emberi szervezetre, reflexzónák a talpon, alapvető fogások, a reflexzónás talpmasszázs javallatai, ellenjavallatai, higiéniai körülményei, fogásrendszere és gyakorlati folyamata (összefüggő gyakorlatsor elsajátítása, amellyel szolgáltatás nyújtható).

Tanfolyam időtartama: 8 tanóra;

Svédmasszázs tanfolyammal együtt tartva az azonos elméleti és gyakorlati részek összevonásra kerülnek, ezáltal a tanfolyami idő tömbösül!

Tanfolyam létszáma: kiscsoportos. Egyéni képzésre nincs lehetőség.

Tanfolyam ütemezése:

2 x 4 tanóra; vagy 1 x 8 tanóra

A tanfolyam nem tantermi jellegű, hanem erőteljesen gyakorlatorientált. Fontosnak tartjuk a saját élményen alapuló tapasztalatszerzést, a résztvevők a gyakorlat során sajátítják el mindazokat az ismereteket, amelyek szükségesek a reflexzónás talpmasszázs végzéséhez. A tanfolyamhoz saját jegyzetet biztosítunk, amelyet a teljes tanfolyami díj befizetése után, az első tanfolyami napon adunk át.

A tanfolyam végén a tanfolyam elvégzéséről tanúsítvány kerül kiállításra.

Tanfolyam végén kiállított tanúsítványok megjelenési formája:

 • Oklevél: szakmai sorszámos, 3 nyelvű. A tanfolyam díja tartalmazza az árát (1db)
 • Kemény fedeles bizonyítvány: szakmai kódszámos, egyedileg sorszámozott, három nyelvű (magyar-angol-német), EU konform. 2019.01.01-től díja 2.000, Ft, a regisztrációs űrlapon külön kell igényelni.

Mire leszek jogosult a kapott tanúsítvánnyal?

Munkavállalásra, alkalmazottként történő foglalkoztatásra itthon és külföldön olyan helyszíneken, ahol egészséges emberek közérzetjavítása, wellness kezelése történik:  szépségszalonokban, egészségvédelemmel foglalkozó centrumokban, szállodákban, sportcentrumokban, wellness és SPA intézményekben, fitnesz termekben; valamint itthon vállalkozásra, cégalapításra jogosít egészségmegőrző, közérzetjavító, rekreációs, fitness kategóriában. Teáor: 9604

Szükséges felszerelés:

 • papucs
 • 1 db nagyméretű törölköző; 1 db frottír kéztörlő
 • olaj a masszázshoz

Helyszínek:

Szeged, Miskolc, Szombathely, Pécs, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Budapest, Veszprém

2019-ben induló tanfolyamok, klikk a városra:

Tanfolyam díja: 25.000,- Ft/fő. 

A tanfolyami díj tartalmazza az összes költséget: jegyzetet, 1 db oklevelet, egyes felhasznált vivőanyagok árát. Nem tartalmazza a kemény fedeles bizonyítvány árát (2019.01.01-től).

Díjfizetési módja 2 részletben történik: 

 • Első részlet: 12.500,- Ft/fő helyfoglalási díj + 2.000,-Ft bizonyítványdíj annak, aki azt is kért (regisztráció után 5 napon belül fizetendő)
 • Második részlet: 12.500,- Ft/fő - tanfolyam első napján esedékes

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

 • átutalással
 • bankfióki pénztári készpénzes befizetéssel
 • postán bankszámlára történő készpénzes befizetéssel

BÓNUSZ AJÁNDÉKOK a 2019. április 30-ig leadott regisztrációkra:

 1. Angol - Német Masszőr Kisokos
 2. Különleges Masszázstípusok Útmutató

Jelentkezés módja:

A regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges.

Regisztráció előtt el kell olvasni a tanfolyamról való lemondás feltételeit: http://www.mialones.com/lemondas-feltetelei/

Regisztráció után tanfolyamindulási tájékoztató anyagot küldünk ki az ön által megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

REFLEXZÓNÁS TALPMASSZÁZS REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

Kérjük csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben biztosan részt kíván venni a tanfolyamon.

Név *:
Születési név:
Születési hely *:
Születési idő *:
Telefonszám *:
E-mail (ide küldjük ki az elkészült számlát) *:
E-mail cím újra *:
Lakcím irányítószámmal együtt (ez fog szerepelni a számlán) *:
Választott helyszín, város *:
Bizonyítványt kérek *:
Amennyiben Ön vállalkozás, EV, Kft. vagy Bt. nevére kéri kiállítani a számlát, úgy kérjük a pontos cégadatok megadását! Az elektronikus számla kiállítása után utólagos pótlásra vagy adatmódosításra már nincs mód!:
Megjegyzés, amennyiben szeretne nekünk üzenni valamit:
A tanfolyamról való lemondás folyamatát megértettem és költségeit vállalom. Kijelentem, hogy az itt közölt adatok a valóságnak megfelelnek. *:
Hogyan talált ránk?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!