Kapcsolat

ÚJ HONLAPUNK:

https://mialones.hu/

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az ~Üzenetküldés~ menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Rólunk mondták

F. Lászlóné, Miskolc

"...tudják maguk, hogy milyen kedves és aranyos oktatójuk van? Én már nagyon sok helyen voltam tanfolyamon, de ilyen jóval és szívből magyarázóval még nem találkoztam..."
(Szász Réka munkatársunkról mondták egy telefonos visszajelzés alkalmával.)

V. Gábor, Szombathely

"A Svédmasszázs tanfolyam is jó hangulatban telt. Külön öröm volt,hogy 5 hölgy gyakorolhatott rajtam és én is rajtuk! :-D. Nagyon szeretném elvégezni a wellness tanfolyamot is, alig várom, hogy induljon!"

Z. Magdolna, Szolnok

"...nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindent meg lehet tanulni 2 nap alatt. Nagyon elfáradtam a második nap végére, de megérte. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
(Frissítő svédmasszázs tanfolyamról)

T. Erika tanárnő, Eger

"A párom rettenetesen féltett, alig akart elengedni... annyi mindent lehet hallani a mai világban... nem örült különösebben, hogy jövök. De így a végén már tudom, hogy jó helyre jöttem, nagyon jóra. Igazi szívből jövő tanítást kaptunk, és egy kis belső pluszt is, nem csak magát az anyagot..."

H. László, Szeged

"Nem hittem el a kiírást, hogy barátias légkör lesz, ez már annyira elcsépelt szöveg... De tényleg, komolyan mondom, hogy nagyon jól éreztem magam, itt valóban családias a légkör... és az a rengeteg nevetés, ami a tanulás alatt még belefért.. :) A kezdeti bénázásainkból egész jó kis masszázst tudtunk a végére nyújtani. Otthon is nagyon dícsérnek... azt mondják, ez egészen más, sokkal jobb, mint amit korábban házilag végeztem."

T. István, Pécs

"Szeretném megköszönni a részvételt, rengeteget tanultam és nagyon színvonalas volt az oktatás."
(Mi köszönjük!)

M. Márta, Szeged

"Bevallom, nagy fenntartásokkal jöttem el. Elvégeztem korábban egy természetgyógyász képzést, de így elmondhatom, hogy sajnos alig valamit tanultam annál az iskolánál az 1 év alatt.. De most nagyon jól választottam, itt 2 nap alatt többet tanultam, mint ott 1 év alatt. Teljesen más a képzési metódus, sokkal gyakorlatorientáltabb. És nem mellékesen barátokat is szereztem, a többi tanulóval már megvolt a telefonszám csere.:) Tartani fogjuk a kapcsolatot."

G. Tünde, Norvégia

"Hiszem, hogy az életben nincsenek véletlenek. Az univerzum mindig afelé terelget bennünket, amire éppen szükségünk van. Rendszertelennek tűnő, mégis rendszerezett találkozások. Csodálatos, hogy ide találtam, mert most épp ezekre a pozitív energiákra volt szükségem. Nem csak azt a tudást kaptam meg, amit kiírás szerint ígértetek, hanem valami többet is.. sokkal többet. Felismeréseket, magamról és a világról. Az élet szép, nagyon szép, és érezd jól magad benne!"

T. Anna, Veszprém

"Meg lehet tanulni masszírozni 2 nap alatt?? IGEN! Meg lehet tanulni masszírozni 2 nap alatt. Persze ez csak a kezdet, de szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan magunkba szívtuk a tudást... Az első nap végén nagyon fáradtan még nem tudtam, hogy ebből hogy lesz egy teljes testkezelés... tele volt a fejem mindenféle infóval, csak úgy kavarogtak bennem. Érdekes, hogy másnap reggelre ezek leülepedtek, és a nap végére minden ment, mint a karikacsapás.. Köszönöm, hogy itt lehettem!"

H. Krisztina, Miskolc

"... voltam korábban egy masszázs tanfolyamon, de ott olyan oktató volt, aki egyszer megmutatta, hogy mit kell csinálni, azután csak ott állt az asztalnál. Semmilyen visszajelzést nem kaptam, hogy egyáltalán jól csinálom-e amit csinálok, nem állította be a kezeinket, nem értettem semmit az egészből. Megbántam, hogy oda mentem. Szerencsére a wellness tanfolyamot már nálatok végeztem, és itt egészen más a légkör. Réka folyamatosan figyelt bennünket, igazította a kezeinket, sőt, még a saját jól bevált praktikáit is elárulta nekünk. Tényleg nem sajnálta tőlünk a tudást, nem a konkurenciát látta bennünk. Örülök, hogy rátok találtam!"
(Telefonos visszajelzés volt.)

K. Tamásné, Szeged

"Régóta szerettem volna elvégezni egy masszázs tanfolyamot, de mindig visszatartott az, hogy mások előtt majd le kell vetkőzni fürdőruhára... az én koromban és az én súlyommal... úristen, soha! Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy nekem ez nem feltételenül lesz szükséges. Abszolút rugalmasan és toleránsan álltatok a problémámhoz, nagyon szépen köszönöm nektek!"
(Mi köszönjük, hogy jelezted felénk, mert így lehetőségünk volt segíteni ezen!)

Cs. Csilla, Pécs

"Nagyon elégedettek voltunk a svédmasszázs tanfolyam színvonalával és nagyon kedves, türelmes volt az oktatónk, a Dobi Adri is!"

Sz. Beatrix, Szeged

"Én mindig először a véleményeket olvasom el, amikor valamit kiválasztok. Áltálában valótlan írások szerepelnek ilyen helyeken, kitalált szereplőkkel, de a tiéteket elolvasva valahogy igaznak tűntek az ajánlások. És tényleg így van, igazak a vélemények. Rendkívül barátságos, segítőkész nálatok az egész, látszik, hogy nem a pénzről, hanem az emberről szól. Jövök legközelebb is, egy másik tanfolyamra, mert szeretném továbbfejleszteni magam, nagyon tetszik ez a szakma."

S. János (gyógymasszőr), Győr

"Ezúton is szeretném megköszönni a tanfolyamot. Sok jót tanultam tőled. Szóval köszönöm! Ajánlani foglak mindenkinek, mert ritka az ilyen hozzáállás."

Én is köszönöm, főleg a fuvart a képzés után. "A kaland folytatódik." :)

S. J., Sopron

"Ja és ti vagytok a legjobb masszőrsuli szerintem :)"

Hát ilyen levelekért érdemes reggel bemenni dolgozni... :)

H. Heni, Zalaegerszeg

"A Zalaegerszegi svéd masszázs oktatással teljesen megvoltam elégedve.
Nagyon jó hangulat volt, sok mindent tanultunk.
Hihetetlen h. 2 nap alatt mennyi mindent lehet tanulni.
Az oktató nagyon jól elmagyarázta,megmutatta,megtanította a tananyagot.
Nagyon köszönöm. :) "

V. Júlia, Pécs

En most hetvegen elvegeztem a tanfolyamukat,mivel egy emberuk lemondta a kepzest eljohettem helyette!
Fantasztikusan ereztem magam es nagyon kedves volt mindenki! Koszonok mindent!! :-)
Udvozlettel:V. Julia

Kovács Gábor, Debrecen

Kedves "Olvasó"

Szeretném megköszönni ezt a hétvégét! Nagyon jól éreztem magamat, és rengeteget tanultam. A tudást szerencsére már a közeljövőben lesz módom használni.
Bárki aki kételkedik a két napos képzésben, ne tegye! Felesleges aggodalom! Merjetek belevágni, megéri, csak ajánlani tudom! Köszönöm!

Fercsik Melinda, Veszprém

A hétvégén végeztem el a Svédmasszázst! Fantasztikusan jól éreztem magamat, mind a tanfolyam alatt, mind a vizsga alatt!
Nem is gondoltam volna, hogy két nap alatt tényleg ennyi tudásra teszek szert!
Óvádi Vivien egy tüneményes tanár! Rengeteget lehet tőle tanulni, segítőkész, türelmes, bájos!

Külön köszönet mindenért Neked Vivien! :)

Gondoltam megosztom Önnel a két nap élményét!

Üdvözlettel: Melinda :)

Dr. T. Tamás

Kedves Emese !

Köszönöm ezt a tökéletes oktatást és hangulatot Önöknek.

Tisztelettel :
Dr. Tenyeri Tamás