SPA Testkezelő

Tanfolyam leírása:

A tanulók elsajátítják mindazokat az ismereteket, amelyekkel  holt-tengeri sós + aromaolajos testkezeléseket végezhetünk, finom laza masszázs mozdulatok kíséretében. A kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, tiszítja és méregteleníti a bőrt, fokozza a vérkeringést. A bőr hidratált, selymesen puha és finom illatú lesz, igazi kényeztetésben részesíthetjük vendégeinket. Azok számára ajánljuk tanfolyamunkat, akik szeretnek másokat szépíteni, nem csak az arcnak van szüksége rendszeres karbantartásra, hanem a test többi részének is, amelyeket otthon egyedül nehezen érnénk el (pl hát). A SPA testkezelések árai 3.000,- - 6.000,- Ft között mozognak, viszonylag kis befektetés mellett.

+ Extra technika: kávés testkezelés

Tanfolyam időtartama: önállóan tartva 6 tanóra, nyirokmasszázs tanfolyammal tartva ~ 3-4 tanóra

Bemeneti, előképzettségi követelmény: 18. életév betöltése

Szükséges felszerelés:

  • kényelmes váltóruházat, papucs, 1 lepedő, 2 törölköző, 1 kisebb kéztörlő, fürdőruha

Tanfolyam végén kiállított tanúsítvány megjelenési formája: 

  • Tanfolyami oklevél. Vállalkozói igazolvány kiváltható rá, tevékenységi kör bővíthető.

Tanfolyam díja:  20.000,- Ft/fő

A tanfolyami díj tartalmazza az összes felmerülő költséget, az oklevél díját és a kiadott jegyzet árát. Egyéb költség nincs!Jelentkezés: a regisztrációs űrlap beküldésével.

Regisztráció után tanfolyamindulási tájékoztató anyagot küldünk ki az ön által megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.