Kapcsolat

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Tudásanyagok, cikkek

LIPÖDÉMA / LIPOEDEMA / LIPEDEMA / ZSÍRÖDÉMA

2019.06.12. LIPÖDÉMA / LIPOEDEMA / LIPEDEMA / ZSÍRÖDÉMA

A lipödema gyakori, mégis ritkán diagnosztizált vagy számos esetben tévesen elhízásnak véleményezett betegség, amely csaknem kizárólag a nőket érinti, főképp a serdülőkor, a menopauzális ciklusok, a nőgyógyászati műtétek vagy a terhesség alatt alakul ki, az ösztrogénszint jelentős változásakor.

tovább

Gua sha és a Jáde roller, avagy az elfeledett természetes szépítőszerek

2019.02.19. Gua sha és a Jáde roller, avagy az elfeledett természetes szépítőszerek

Miközben a szépségipar ontja magából az újabbnál újabb termékeket, szolgáltatásokat, testkezeléseket, addig a több évezredes ősi eljárások kezdenek feledésbe merülni.

tovább

Melyik a leghatásosabb módszer a narancsbőr eltüntetésére? TESZT!

2019.01.29. Melyik a leghatásosabb módszer a narancsbőr eltüntetésére? TESZT!

A BBC tanulságos dokumentumfilmet forgatott Angliában "A szépségipar kulisszatitkai" címmel, amelynek célja, hogy lerántsa a leplet a különféle szépségápolási termékekről és csodamódszerekről. Vajon több ezer forintot dobunk ki olyan dolgokra, amelyekre nincs is szükségünk, és amelyek valójában nem is működnek?
Ennek a virágzó iparágnak része a cellulit, vagyis a narancsbőr elleni küzdelem is.

tovább

Tanúsítványok díja 2019-től

2019.01.01.

Folyamatos áremelések hatására változnak a Tanúsítványok díjai 2019-től.

tovább

Nyiroködéma - komolyabb betegséget jelezhet

2018.06.11.

Az ödéma egy szemmel is látható duzzanat, amelyet könnyű beazonosítani az érintettnek is. A hétköznapi életben gyakran egy kézlegyintéssel elintézésre kerül, pedig komoly betegségre is felhívhatja a figyelmet.

tovább

Kell-e bankszámlát nyitnom, ha masszázs vállalkozásom van?

2018.06.11.

Örök kérdés, hogy a masszőrökre vonatkozik-e a pénzforgalmi számlanyitási kötelezettség, ha vállalkozást indítanak vagy vállalkozói tevékenységet végeznek.

tovább

A kezdő vállalkozások támogatása, a mentorálás

2018.06.11.

Masszőrökre is vonatkozik: A NAV 2018. január 1-jétől a kezdő vállalkozások támogatása érdekében új szolgáltatást vezetett be. (Tudásanyagok alul, PDF-ben!)

tovább

NAV: ingyenes online számlázó programot készít

2018.06.08.

A kormány a vállalkozóknak INGYEN biztosítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű online számlázóprogramját, vagyis más számlázó programokkal szemben itt nem kell éves/havi díjat fizetni a szolgáltató részére.

tovább

Izomcsomókról közérthetően

2017.03.29. Izomcsomókról közérthetően

Az izomcsomók valójában összehúzódott izomrészek, amelyekbe a későbbiekben már kötőszöveti folyadékok és egyéb részek is beszivárognak, valójában fizikailag nem körülhatárolt, mégis jól kitapinthatók –tehát nincs tokja, mint egy cisztának- hanem ott egyszerűen csak összeáll az izom, és több kötőszöveti anyag van, szövetnedv.

tovább

Nem szeretnél online pénztárgépet üzemeltetni?

2016.06.29.

Sokakat sokkolt a hír áprilisban, hogy 2016. szeptember 30-ától a masszőrökre is kiterjesztik az online pénztárgépek használatára vonatkozó jogszabályt. Masszőr vagy, de nem szeretnél online pénztárgépet üzemeltetni? Tudtad, hogy van lehetőséged a kiváltás elkerülésére?

tovább