Kapcsolat

ÚJ HONLAPUNK:

https://mialones.hu/

NYÁRI SZÜNET!

2020.08.12-2020.08.26-ig nyári szünetet tartunk. Telefont ebben az időszakban nem tudunk felvenni, viszont az e-mailekre pár munkanapon belül válaszolunk.

Jelentkezni a kiírt tanfolyamokra folyamatosan lehetséges, a számlázás folyamatos!

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00 (2020.08.12-2020.08.26. nyári szünet miatt NINCS TELEFONKEZELÉS!)

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az ~Üzenetküldés~ menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Massage Room Design

2016.06.27.

Tudtad, hogy a masszázs /esztétikai, SPA/ kezelő helyiségeknek is van design trendje?

Szerencsére elmúltak már azok az idők, amikor 20-30 évvel ezelőtt a szigorú KÖJÁL /mai Ántsz/ előírásainak megfelelően kellett kialakítani a kezelő helyiségeket, amelyet így a sokszor teljesen egyforma, vagy nagyon egyszerű és nem túl komfortos uniformizált kinézet jellemzett. Inkább hasonlítottak egy kórházi szobára, mint egy kellemes, pihentető SPA room-ra. 

Napjainkban már lehetőség van a szolgáltató egyéniségének megjelenítésére a design által, így az individualizáció egyre inkább utat tör magának, amely ívnek csak a pénztárca szab határt. /Mindez a fertőtlenítési és egyéb tisztasági szabályokat természetesen nem érinti, azok érvényessége korlátlan!/

Design tekintetében sokáig tartotta magát a napfényre és a belső harmóniára asszociáló sárgás, esetleg halvány zöld falfestés, ahhoz stílusban illő berendezéssel, helyenként holisztikus képekkel és tárgyakkal. Főleg az énkeresés hullámának erősödésével nőtt meg mindezek dominanciája.

Mostanában a fenti irányzat mellett megjelent és egyre nagyobb teret hódit a vintage stílus, akár kozmetikai, akár masszázs vagy spa szalonról beszélünk.

A vintage nem azonos a retroval! Jellemzi a játékos stílus, a különleges, régi darabok újakkal történő párosítása. A tárgyak összhatásukban régiesnek, vagy használtnak tűnnek, a színek csak a lakástextileken tarkák, maguk a használati tárgyak, bútorok egyszínűek és jellemzően világosak, pasztell színűek /férfiaknál inkább a világos barna, drapp hangsúlyos/, vagy nagyon finoman és visszafogottan díszítettek. A környezet így kiegyensúlyozottá és nyugodttá válik. 

Külső nézésre megvalósítása drágának tűnhet, valójában viszont házilag is próbálkozhatunk vintage stílusú room kialakításával, nem igényel mást, mint néhány régi bútor egyszerű átfestését. Például így, klikk ide:

Nincs pénzed mindezekre? Szerencsére a minimal trend is divat, egyszerű, letisztult, darabszámra kevés berendezésével, színeivel és formáival, amely ráadásul a kezelések céljával jobban összeegyeztethető, vagyis praktikusabb a vintage-nál.

Bárhogy is dönts, egy a lényeg: érezd benne nagyon jól magad, és szeress ott lenni, mert a belső harmóniát és a helyiség pozitív auráját a vendégek is gyorsan megérzik! Írásunkkal azt kívántuk bemutatni, hogy mennyire változatos és színes lehetőségeket kínál számodra ez a szakma a kiteljesedéshez.

/Az írás a kisebb, önerőből létrehozott helyiségekről szól, nem érinti a hoteleket, wellness komplexumokat vagy egészségügyi intézményeket. Képek forrása: Pinterest. SK: P.E./

vissza