Kapcsolat

Kedves Tanulónk!

 A márciusi és -várhatóan- az áprilisi tanfolyamainkat elhalasztjuk.

Az elkövetkező 2-3 hét kritikus és vízválasztó lehet arra nézve, hogy a jelenleginél ne legyen nagyobb vagy súlyosabb helyzet járványügyileg.

Hamarosan kikerülnek a friss dátumok, minden tanulót meg fogunk keresni egyeztetés végett, senkinek nem kell aggódnia, mindent meg fogunk rugalmasan oldani, hogy senki se maradjon tanfolyam nélkül!

Lehet, hogy ez egy pici ideig el fog tartani, mivel erre a helyzetre senki sem volt felkészülve, nekünk is át kell gondolni a lehetőségeinket, és - szerencsére - ti is sokan vagytok! Kérjük legyetek türelemmel, mindenkinek jelezni fogunk! 

Próbáljuk meg higgadtan, racionálisan, mindemellett embertársaink igényeit is figyelembe véve átvészelni ezt az időszakot.

Kedvezmények: a koronavírus járvány miatt elhalasztott tanfolyamok tanulói, akik a helyfoglalási díjat befizették és annak visszafizetését nem kérték, közel 30%-os, 15.000,- Ft-os kedvezményben részesülnek, a Rekreációs-Fitness Sportmasszázs (RFS) tanfolyam díja számukra 40.000,- Ft

Szeretettel várunk hamarosan!

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Melyik a leghatásosabb módszer a narancsbőr eltüntetésére? TESZT!

2019.01.29.

Melyik a leghatásosabb módszer a narancsbőr eltüntetésére? TESZT!

A BBC tanulságos dokumentumfilmet forgatott Angliában "A szépségipar kulisszatitkai" címmel, amelynek célja, hogy lerántsa a leplet a különféle szépségápolási termékekről és csodamódszerekről. Vajon több ezer forintot dobunk ki olyan dolgokra, amelyekre nincs is szükségünk, és amelyek valójában nem is működnek?
Ennek a virágzó iparágnak része a cellulit, vagyis a narancsbőr elleni küzdelem is.

A narancsbőr nem betegség, csupán a női lét majdhogynem természetes velejárója. 10-ből 9 nőnek van, mégis sokan meg akarnak szabadulni tőle, amelyet a szépségipar szereplői előszeretettel használnak ki, csodamódszerek tömegét kínálva.

Mi az a cellulit, hétköznapi nevén narancsbőr?

A bőr 3 rétegből áll: az epidermisből (felhám), a dermisből (irha), és a bőraljából, amely zsírszövetet tartalmaz. A zsírszöveteket kollagénrostok tartják össze. Narancsbőr esetén a zsírsejtek felfelé torlódnak, túllépnek a rostokon, és dudorossá változtatják a bőr felszínét.
A férfiak azért nem narancsbőrösek, mert a zsírszövetekben a rostok keresztezik egymást, és nem engedik át a zsírsejteket.

Eltüntetésükre hangzatos szlogenek alapján számos kezelési módszer, termék, krém, és szérum áll rendelkezésre, és mindegyik azt ígéri, hogy megszünteti a narancsbőrt. Ha javítani akarunk rajta, ezek a módszerek vajon mennyire fognak beválni?

Néhány önként jelentkező hölgy, és a Sunderlandi Egyetem (University of Sunderland, Anglia) bevonásával a legnépszerűbb módszereket tesztelték le klinikai körülmények között, orvosi műszerek segítségével.
A tesztalanyokat 3 csoportra osztották, és mindegyik csoportnak más-más módszerrel kellett kezelnie magát 5 héten keresztül.

1. Csoport tagjai: koffeines krémet használtak, amely krém állítása szerint "elégeti a zsírsejteket".

2. Csoport tagjai: az ő feladatuk száraz masszírozás, kefével. A masszázs fokozza a vérkeringést, és segít eltávolítani a toxinokat.

3. Csoport tagjai: feladatuk comb és fenék testgyakorlatok végzése.

5 héttel később 2 klinikai dermatológus, bőrgyógyász szakorvos vetette össze és elemezte a kapott eredményeket.

EREDMÉNYEK

III. A harmadik helyen a testmozgást végzők álltak. Esetükben a narancsbőr 11%-ot javult, vagyis a befektetett energia cellulit tekintetében kis eredményt hozott, viszont feszesebb izmokat, és a tesztalany hölgyek számára több energiát, jobb közérzetet biztosított.

II. A második helyen a koffeines krémet használók végeztek, 15%-os javulással. Az ultrahangos vizsgálat kimutatta, hogy a zsír szerkezete az ígéretekkel szemben egyáltalán nem változott, a krém csupán hidratáló hatást fejtett ki. A zsírégető krém hidratálja a száraz bőrt, amely így vizuálisan simábbnak tűnik, vagyis csupán a "mélyedések", "gödröcskék" töltődtek fel átmenetileg, pár órára.


I. Az első helyen a masszírozók álltak, náluk 26%-os javulást mértek, az egyik esetben pedig 35%-os látványos változás történt.
Az orvosok szerint, ultrahanggal megvizsgálva, a masszírozás egyenlő módon széttolta és eloszlatta a zsírsejteket.

Bővebben az okokról és a további lehetőségekről a Wellness masszázs 5:1-ben tanfolyamunkon beszélünk, amelyet ide kattintva lehet elérni:

https://www.mialones.com/wellness-masszazs-5-1/

Érdemes végignézni az egész dokumentumfilmet, mert kozmetikumok terén mutat további érdekességeket is, de ha nem szeretnéd végignézni a teljes anyagot, és csak a lényeg érdekel, akkor tekerj a 28. perchez.

A teljes videó itt nézhető meg magyar szinkronnal:

vissza