Kapcsolat

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

NAV: ingyenes online számlázó programot készít

2018.06.08.

A kormány a vállalkozóknak INGYEN biztosítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű online számlázóprogramját, vagyis más számlázó programokkal szemben itt nem kell éves/havi díjat fizetni a szolgáltató részére.

Az adóhivatali programot használóknak nem kell a számlakiállítással kapcsolatos költséggel számolniuk, így például az online számlázást választóknak a jövőben nem kell többé készpénzes számlatömböt vásárolniuk.

Az ingyenes program kínálta szolgáltatások közül a lehetőség van a számlák közti keresésre, a partnerek speciális kezelésére, például a szoftver automatikusan tölti be a vevő adatait. Tovább egyszerűsíti és gyorsítja a számlakiállítást a terméklistából a tételek gyors hozzáadásának lehetősége. 

Az éles indulásig majd 1 hónap van még (2018. július 1.), de érdemes előre felkészülni.

Egyelőre nem lesz kötelező ezt a számlázó programot használni (kivéve: minden olyan számlázónak, amelynek belföldi adóalanyra áthárított áfatartalma minimum 100 ezer forint, nekik kötelező), viszont hosszú távon valószínűsíthető, hogy ebbe az irányba terelik a vállalkozásokat.

Itt érhető el: NAV SZÁMLÁZÓ TESZTRENDSZER

vissza