Kapcsolat

ÚJ HONLAPUNK:

https://mialones.hu/

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az ~Üzenetküldés~ menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Postai befizetések folyamata

2020.01.14.

Mivel sok tanulónknak csak postán van módja feladni a helyfoglalási díjat, ezért szeretnénk összefoglalni számukra a tudnivalókat.

Rózsaszín postai feladóvevénnyel céges bankszámlára is van mód pénzt befizetni, amennyiben az adott városban vagy faluban nincs bankfiók, vagy olyan a nyitvatartása, hogy nem tudják felkeresni azt.

A postán feladott átutalás nem olyan, mint a "hagyományos" bankfióki vagy netbankos. A bankban történő befizetés szinte azonnal megjelenik a bankszámlán a feladó/befizető nevével együtt, tehát ez semmiféle fennakadást nem okoz.

Postai csekkes befizetésnél a pénz először egy közös postai gyűjtőszámlára kerül, onnan konvertálódik át az összeg 1-3 napon belül az adott bank gyűjtőszámlájára, ahol a bank rávezeti az egyéni számlaszámra, jelen esetben a miénkre.

A befizető nevét a posta által átadott adatbázis nem tartalmazza, a befizetői név csak később, hagyományos, egyszerű postai levélként kerül kiküldésre 1-2 hét alatt. Tehát az összeg megvan, csak nincs tulajdonosa.

Aki várt mostanában postai levelet az tudja, hogy min. 2 hét szükséges egy sima levél kézbesítéséig, amely nem fér bele az 5 napos helyfoglalási díj befizetési határidejébe.

Az egész folyamat kb 2-3 hét alatt megy végbe, ennyi az az idő, mire kiderül, hogy egy-egy összeg kihez tartozik, ezért kérjük postai befizetés esetén a befizetett csekkről való fotó átküldését e-mailban, befizetés után lehetőleg 1-2 napon belül!


A csekken-utalványon szereplő kód alapján be tudjuk azonosítani, hogy a többi postai befizetés közül melyik lesz az adott illetőé.

Postai rózsaszín feladóvevény kitöltése cégeknek történő utaláskor:

"Cég neve 

Cég bankszámlaszáma

Budapest

1910"

Minden esetben "Budapest, 1910"-et kell ráírni cím és irányítószám helyett, cégeknek csak így lehet postán utalni.

vissza