Tanúsítványok díja 2019-től

2019.01.01.

Folyamatos áremelések hatására változnak a tanúsítványok díjai 2019-től. A velük kapcsolatos tudnivalókat ebben a cikkben foglaljunk össze.

A munkavállalásra, vállalkozásra jogosító 3 nyelvű oklevél ingyenesen jár minden tanfolyamunkhoz, tehát minden tanfolyam díja 1 db ingyenes oklevelet tartalmaz. Akciós tanfolyamoknál általában összevont kerül kiállításra.

A kemény fedeles bizonyítvány ára a 8 éven át tartó folyamatos emelések hatására 2019. 01. 01-től változik, díja 2.000,- Ft/db.

Kérjük regisztrációkor jelöljék az űrlap megfelelő rovatában, amennyiben a 3 nyelvű kemény fedeles bizonyítványra igényt tartanak! Ekkor a helyfoglalási díj befizetésével együtt kell kiegyenlíteni a 2.000,- Ft/db-os díjat, így a bizonyítványok csoportosan legyártatásra kerülnek, amelyek a képzés végén azonnal átvehetők. A helyszínen nincs lehetőség befizetésre.

Csak olyan bizonyítványt tudunk csoportosan és előre legyártatni, amelynek díját előzetesen kifizették részünkre.

Legkésőbb a tanfolyamkezdés előtt min. 7 munkanappal kérjük jelezni az igényt, hiszen a gyártatásnak van átfutási és elkészítési határideje.

Amennyiben utólagosan /már a tanfolyamon jelezve, vagy a képzés elvégezte után/ mégis szeretnének bizonyítványt kérni, úgy egyéni gyártásra kerül sor, melynek 2.000,- Ft-os díjához 1.000,- Ft technikai és adminisztrációs költség adódik.

Az utólagosan kért vagy határidőn túl befizetett bizonyítványokat postán adjuk fel bélelt borítékban csomagküldeményként, amelynek csomagolási és postaköltsége 1.500,- Ft (GLS futárszolgálat), vagy magyar posta EMS küldemény 1.700,- Ft.

Utólagosan kért bizonyítvány összes költsége tehát: 3.000,- Ft + 1.500,-/1.700,- Ft

vissza