Kapcsolat

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Tanúsítványok díja 2019-től

2019.01.01.

A tanfolyamon való részvételről Tanúsítványok kerülnek kiállításra, amelyeknek formái és díjai itt olvashatók:

1. A munkavállalásra, vállalkozásra lehetőséget adó 3 nyelvű, A/4-es papírméretű tanúsítvány (közérthetőség okán: oklevél) ingyenesen jár minden tanfolyamunkhoz, tehát minden tanfolyam díja 1 db ingyenes oklevelet tartalmaz. Akciós tanfolyamoknál összevontan kerül 1 db kiállításra.

2. A tartósabb kivitelű, magasabb minőséget képviselő, elegánsan kivitelezett, 3 nyelvű (angol-német-magyar) kemény fedeles díszes tanúsítvány (a továbbiakban a közérthetőség okán: bizonyítvány) ára 2.000,- Ft/db.

Kérjük regisztrációkor jelöljék az űrlap megfelelő rovatában, amennyiben a 3 nyelvű kemény fedeles tanúsítványra igényt tartanak! Ekkor a helyfoglalási díj befizetésével együtt kell kiegyenlíteni a 2.000,- Ft/db-os díjat, így a tanúsítványok csoportosan legyártatásra kerülnek, amelyek a képzés végén azonnal átvehetők. A helyszínen nincs lehetőség igénylésre és befizetésre.

Amennyiben utólagosan /már a tanfolyamon jelezve, vagy a képzés elvégezte után/ mégis szeretnének kemény fedeles tanúsítványt kérni, úgy a tanúsítvány díjához +1.000,- Ft technikai és adminisztrációs költség adódik.

Az utólagosan kért vagy határidőn túl befizetett bizonyítványokat postán adjuk fel bélelt borítékban csomagküldeményként, amelynek csomagolási és postaköltsége 1.500,- Ft (GLS futárszolgálat vagy Magyar Posta).

Összes költség tehát:

3.000,- Ft + 1.500,- = 4.500,- Ft

vissza