Kapcsolat

Kedves Tanulónk!

 A márciusi és -várhatóan- az áprilisi tanfolyamainkat elhalasztjuk.

Az elkövetkező 2-3 hét kritikus és vízválasztó lehet arra nézve, hogy a jelenleginél ne legyen nagyobb vagy súlyosabb helyzet járványügyileg.

Hamarosan kikerülnek a friss dátumok, minden tanulót meg fogunk keresni egyeztetés végett, senkinek nem kell aggódnia, mindent meg fogunk rugalmasan oldani, hogy senki se maradjon tanfolyam nélkül!

Lehet, hogy ez egy pici ideig el fog tartani, mivel erre a helyzetre senki sem volt felkészülve, nekünk is át kell gondolni a lehetőségeinket, és - szerencsére - ti is sokan vagytok! Kérjük legyetek türelemmel, mindenkinek jelezni fogunk! 

Próbáljuk meg higgadtan, racionálisan, mindemellett embertársaink igényeit is figyelembe véve átvészelni ezt az időszakot.

Kedvezmények: a koronavírus járvány miatt elhalasztott tanfolyamok tanulói, akik a helyfoglalási díjat befizették és annak visszafizetését nem kérték, közel 30%-os, 15.000,- Ft-os kedvezményben részesülnek, a Rekreációs-Fitness Sportmasszázs (RFS) tanfolyam díja számukra 40.000,- Ft

Szeretettel várunk hamarosan!

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Tanúsítványok díja 2019-től

2019.01.01.

A tanfolyamon való részvételről Tanúsítványok kerülnek kiállításra, amelyeknek formái és díjai itt olvashatók:

1. A tanfolyamon való részvételről szóló 3 nyelvű, A/4-es papírméretű tanúsítvány (közérthetősége okán: oklevél forma) ingyenesen jár minden tanfolyamunkhoz, tehát minden tanfolyam díja 1 db ingyenes oklevelet tartalmaz. Akciós tanfolyamoknál (például lávaköves + herbál masszázs) összevontan kerül 1 db kiállításra.

2. A tartósabb kivitelű, magasabb minőséget képviselő, elegánsan kivitelezett, 3 nyelvű (angol-német-magyar) kemény fedeles díszes tanúsítvány (a továbbiakban a közérthetőség okán: bizonyítvány forma) ára előzetesen kérve és kifizetve kedvezményesen 2.000,- Ft/db.

Kérjük regisztrációkor jelöljék az űrlap megfelelő rovatában, amennyiben a 3 nyelvű kemény fedeles tanúsítványra igényt tartanak! Ekkor a helyfoglalási díj befizetésével együtt kell kiegyenlíteni a 2.000,- Ft/db-os díjat, így a tanúsítványok csoportosan legyártatásra kerülnek, amelyek a képzés végén azonnal átvehetők. A helyszínen nincs lehetőség igénylésre és befizetésre.

Amennyiben utólagosan /már a tanfolyamon jelezve, vagy a képzés elvégezte után/ mégis szeretnének kemény fedeles tanúsítványt kérni, úgy a tanúsítvány díja 3.000,- Ft/db.

Az utólagosan kért vagy határidőn túl befizetett bizonyítványokat postán adjuk fel bélelt borítékban csomagküldeményként, amelynek csomagolási és postaköltsége 1.500,- Ft (GLS futárszolgálat vagy Magyar Posta).

Összes költség tehát:

3.000,- Ft + 1.500,- = 4.500,- Ft

A kedvezményes ár (2.000,- Ft) kizárólag az előzetesen kifizetettekre érvényes ár!

vissza