Kapcsolat

ÚJ HONLAPUNK:

https://mialones.hu/

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az ~Üzenetküldés~ menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Wellness masszázs 5:1

WELLNESS MASSZÁZS KÉPZÉSI CSOMAG

WELLNESS & SPA MASSZÁZSOK

ONLINE TANULÓI FELÜLET ITT:

https://mialones.hu/


Tanfolyam tematikája:

I. képzés: Vitalizáló Arcmasszázs Jótékony hatása az arcfiatalítás, az arckontúrozás, a bőr öregedési folyamatainak késleltetése, ill. migrénes fájdalmak megszüntetése.

II.  képzés: Tibeti Mézmasszázs a méz természetes összetételei és a masszázs során keletkező vákuumhatás adja a mézmasszázs csodálatosan jótékony hatásait. Javallatai széleskörűek: a szervezet erősítése, méregtelenítése és tisztítása, kötőszövetek fellazítása, keringés fokozása, immunrendszer erősítése, izomfájdalmak és ízületi panaszok enyhítése, krónikus fáradtság.


III. képzés: Csokoládé masszázs - valódi csokoládéval. A masszázsok királynőjeként emlegetik kényeztető és endorfin termelő hatása miatt. Létfontosságú tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrsejteket a káros szabad gyököktől. A tanfolyamon elkészített csokoládé masszázskrém varázslatosan hidratálja, puhítja, revitalizálja a bőrt, csökkentve ezáltal a bőr öregedési folyamatait, az alkalmazott fogástechnikák pedig az igazi pihentetés élményével ajándékozzák meg a vendéget.


IV. képzés: SPA Aromaolajos hatóanyagos masszázsok Aromaolajak hatásai, felhasználási és kikeverési lehetőségeik 


V. képzés: Fogyasztó/alakformáló masszázs, cellulit/narancsbőr kezelése:

Kombinált body wrapping, azaz koncentrált  hatóanyagokat tartalmazó vivőanyagok kombinált használata masszázsfogásokkal és testtekercseléssel: A narancsbőr vagy cellulit a női lakosok kb 80%-át érinti. A narancsbőr kidudorodásai lényegében nem mások, mint óriási, megnagyobbodott zsírsejtek, melyek már nem tudnak a kötőszövetből az irharéteghez kötődni. A felduzzadt zsírsejtek akadályozzák a nyirok- és vérkeringést, amely miatt a víz a környező szövetbe préselődik, szakszerű kezelésekkel viszont a cellulit mértéke látványosan csökkenthető.

Szárazkefe dörzsöléssel az eredményességi faktor tovább növelhető!

+1 Bónusz: Jade roller és Gua Sha eszközök kipróbálása (Megjegyzés: nem érhető el minden városban, és nem képezi a tanfolyam anyagát!)

Részvételi feltétel:

Masszőri végzettség (frissítő, svéd, gyógy, fürdős, sport, vagy csak nálunk végzett nyirokmasszázs tanfolyam, lágy csontkovácsolás), vagy folyamatban lévő egészségügyi egyetemi/főiskolai tanulmányok (min. 3. évfolyamtól, a rekreációszervezés vagy egészségügyi turizmus nem elfogadható), vagy természetgyógyász, vagy gyógytornász.

Fénymásolat vagy e-mailes fotó szükséges a végzettség igazolásáról!

A wellness masszázs 5:1-ben tanfolyam látogatásának feltétele, hogy a résztvevő már rendelkezzen svédmasszázs ismeretekkel, ismerje a fogásokat, illetve a szabályszerűségeket, mivel ez a kurzus továbbképzésnek minősül, és számítunk az előzetes ismeretek papírral is igazolható meglétére! Akiknek ez hiányzik, azoknak először a svédmasszázs tanfolyamunkat ajánljuk!

Tanfolyam felosztása:

I. Otthoni tanulás és felkészülés az online tanulói honlapunkon: elmélet és gyakorlati alapozás, itt:

https://mialones.hu/

II. Gyakorlat és kontaktórák személyesen a tanultakból

Tanfolyam létszáma: kiscsoportos. Egyéni képzésre nincs lehetőség.

A tanfolyam végén a tanfolyam elvégzéséről tanúsítvány kerül kiállításra.

Tanfolyam végén kiállított tanúsítványok megjelenési formája:

  • Oklevél, A/4-es: szakmai sorszámos, 3 nyelvű. A tanfolyam díja tartalmazza az árát (1db).
  • Kemény fedeles bizonyítvány formátumú: szakmai kódszámos, egyedileg sorszámozott, három nyelvű (magyar-angol-német), EU konform, díszes kivitelezésű. Díja 2.000,- Ft, a regisztrációs űrlapon külön és előre kell igényelni.

A tanúsítványok tételesen, felsorolva, egyenként tartalmazzák a technikákat is!

Szükséges felszerelés:

fehér póló (kényelmes váltóruházat), papucs, 1 lepedő, 2 nagyobb törölköző (fürdőlepedő), 2 kéztörlő (frottír), 1 arckrém, 1 tábla 70%-os kakaótartalmú csokoládé, 1 tubus méz, 1 testápoló/masszázskrém, 1 testtekercselő fólia vagy tanuláshoz sima folpack, fürdőruha, személyi igazolvány a beazonosításhoz, enni- és innivaló. (Egyes helyszíneken a szükséges felszerelés kismértékben eltérhet.)

Tanfolyam helyszínei:

Békéscsaba, Pécs, Miskolc, Szombathely, Szeged, Zalaegerszeg, Veszprém

Kiknek ajánljuk tanfolyamainkat? Klikk ide!

Tanfolyam díja: 29.000,- Ft/fő

Fizetés módja: 2 részletben történik.

  • Első részlet: 16.500,- Ft/fő helyfoglalási díj (regisztráció után 5 napon belül fizetendő)
  • Második részlet: 12.500,- Ft/fő - tanfolyam első napján esedékes

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

2020-baninduló tanfolyamok:

Jelentkezés: a regisztrációs űrlap beküldésével.

Regisztráció előtt el kell olvasni a lemondás feltételeit, IDE KATTINTVA!

Regisztráció után tanfolyamindulási tájékoztató anyagot küldünk ki az ön által megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

REGISZTRÁLNI MÁR AZ ÚJ HONLAPON KELL, ITT:

https://mialones.hu/