Kapcsolat

Kedves Tanulónk!

 A márciusi és -várhatóan- az áprilisi tanfolyamainkat elhalasztjuk.

Az elkövetkező 2-3 hét kritikus és vízválasztó lehet arra nézve, hogy a jelenleginél ne legyen nagyobb vagy súlyosabb helyzet járványügyileg.

Hamarosan kikerülnek a friss dátumok, minden tanulót meg fogunk keresni egyeztetés végett, senkinek nem kell aggódnia, mindent meg fogunk rugalmasan oldani, hogy senki se maradjon tanfolyam nélkül!

Lehet, hogy ez egy pici ideig el fog tartani, mivel erre a helyzetre senki sem volt felkészülve, nekünk is át kell gondolni a lehetőségeinket, és - szerencsére - ti is sokan vagytok! Kérjük legyetek türelemmel, mindenkinek jelezni fogunk! 

Próbáljuk meg higgadtan, racionálisan, mindemellett embertársaink igényeit is figyelembe véve átvészelni ezt az időszakot.

Kedvezmények: a koronavírus járvány miatt elhalasztott tanfolyamok tanulói, akik a helyfoglalási díjat befizették és annak visszafizetését nem kérték, közel 30%-os, 15.000,- Ft-os kedvezményben részesülnek, a Rekreációs-Fitness Sportmasszázs (RFS) tanfolyam díja számukra 40.000,- Ft

Szeretettel várunk hamarosan!

Telefon:

Munkanapokon H-P 9:00 - 17:00

30 716-0100 

Amennyiben hívása sikertelen, kérjük írjon e-mailt, vagy küldjön üzenetet az "Üzenetküldés" menüpontot használva!

E-mail:

info[kukac]mialones.com

Wellness masszázs 5:1

WELLNESS MASSZÁZS KÉPZÉSI CSOMAG

WELLNESS & SPA MASSZÁZSOK

Tanfolyam tematikája:

I. képzés: Vitalizáló Arcmasszázs Jótékony hatása az arcfiatalítás, az arckontúrozás, a bőr öregedési folyamatainak késleltetése, ill. migrénes fájdalmak megszüntetése.

II.  képzés: Tibeti Mézmasszázs a méz természetes összetételei és a masszázs során keletkező vákuumhatás adja a mézmasszázs csodálatosan jótékony hatásait. Javallatai széleskörűek: a szervezet erősítése, méregtelenítése és tisztítása, kötőszövetek fellazítása, keringés fokozása, immunrendszer erősítése, izomfájdalmak és ízületi panaszok enyhítése, krónikus fáradtság.


III. képzés: Csokoládé masszázs - valódi csokoládéval. A masszázsok királynőjeként emlegetik kényeztető és endorfin termelő hatása miatt. Létfontosságú tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrsejteket a káros szabad gyököktől. A tanfolyamon elkészített csokoládé masszázskrém varázslatosan hidratálja, puhítja, revitalizálja a bőrt, csökkentve ezáltal a bőr öregedési folyamatait, az alkalmazott fogástechnikák pedig az igazi pihentetés élményével ajándékozzák meg a vendéget.


IV. képzés: SPA Aromaolajos hatóanyagos masszázsok Aromaolajak hatásai, felhasználási és kikeverési lehetőségeik 


V. képzés: Fogyasztó/alakformáló masszázs, cellulit/narancsbőr kezelése:

Kombinált body wrapping, azaz koncentrált  hatóanyagokat tartalmazó vivőanyagok kombinált használata masszázsfogásokkal és testtekercseléssel: A narancsbőr vagy cellulit a női lakosok kb 80%-át érinti. A narancsbőr kidudorodásai lényegében nem mások, mint óriási, megnagyobbodott zsírsejtek, melyek már nem tudnak a kötőszövetből az irharéteghez kötődni. A felduzzadt zsírsejtek akadályozzák a nyirok- és vérkeringést, amely miatt a víz a környező szövetbe préselődik, szakszerű kezelésekkel viszont a cellulit mértéke látványosan csökkenthető.

Szárazkefe dörzsöléssel az eredményességi faktor tovább növelhető!

+1 Bónusz: Jade roller és Gua Sha eszközök kipróbálása (Megjegyzés: nem érhető el minden városban, és nem képezi a tanfolyam anyagát!)

Részvételi feltétel:

Masszőri végzettség (frissítő, svéd, gyógy, fürdős, sport, vagy csak nálunk végzett nyirokmasszázs tanfolyam, lágy csontkovácsolás), vagy folyamatban lévő egészségügyi egyetemi/főiskolai tanulmányok (min. 3. évfolyamtól, a rekreációszervezés vagy egészségügyi turizmus nem elfogadható), vagy természetgyógyász, vagy gyógytornász.

Fénymásolat vagy e-mailes fotó szükséges a végzettség igazolásáról!

Azok, akik nálunk végezték el a svédmasszázs, vagy a lágy csontkovácsolás, vagy a nyirokmasszázs tanfolyamot, nem kell igazolást küldeniük!

A wellness masszázs 5:1-ben tanfolyam látogatásának feltétele, hogy a résztvevő már rendelkezzen svédmasszázs ismeretekkel, ismerje a fogásokat, illetve a szabályszerűségeket, mivel ez a kurzus továbbképzésnek minősül, és számítunk az előzetes ismeretek papírral is igazolható meglétére! Akiknek ez hiányzik, azoknak először a svédmasszázs tanfolyamunkat ajánljuk!

Tanfolyam időtartama: 1 teljes nap

A tanfolyamhoz saját jegyzetet biztosítunk, amelyet a tanfolyami díj befizetése után, az első tanfolyami napon adunk át. Tankönyv vásárlására nincs szükség.

Tanfolyam létszáma: kiscsoportos. Egyéni képzésre nincs lehetőség.

A tanfolyam végén a tanfolyam elvégzéséről tanúsítvány kerül kiállításra.

Tanfolyam végén kiállított tanúsítványok megjelenési formája:

  • Oklevél, A/4-es: szakmai sorszámos, 3 nyelvű. A tanfolyam díja tartalmazza az árát (1db).
  • Kemény fedeles bizonyítvány formátumú: szakmai kódszámos, egyedileg sorszámozott, három nyelvű (magyar-angol-német), EU konform, díszes kivitelezésű. Díja 2.000,- Ft, a regisztrációs űrlapon külön és előre kell igényelni.

A tanúsítványok tételesen, felsorolva, egyenként tartalmazzák a technikákat is!

Szükséges felszerelés:

fehér póló (kényelmes váltóruházat), papucs, 1 lepedő, 2 nagyobb törölköző (fürdőlepedő), 2 kéztörlő (frottír), 1 arckrém, 1 tábla 70%-os kakaótartalmú csokoládé, 1 tubus méz, 1 testápoló/masszázskrém, 1 testtekercselő fólia vagy tanuláshoz sima folpack, fürdőruha, személyi igazolvány a beazonosításhoz, enni- és innivaló. (Egyes helyszíneken a szükséges felszerelés kismértékben eltérhet.)

Tanfolyam helyszínei:

Békéscsaba, Pécs, Miskolc, Szombathely, Szeged, Zalaegerszeg, Veszprém

Kiknek ajánljuk tanfolyamainkat? Klikk ide!

Tanfolyam díja: 29.000,- Ft/fő

Fizetés módja: 2 részletben történik.

  • Első részlet: 16.500,- Ft/fő helyfoglalási díj (regisztráció után 5 napon belül fizetendő)
  • Második részlet: 12.500,- Ft/fő - tanfolyam első napján esedékes

Helyfoglalási díj fizetésének lehetőségei:

2020-baninduló tanfolyamok:

Jelentkezés: a regisztrációs űrlap beküldésével.

Regisztráció előtt el kell olvasni a lemondás feltételeit, IDE KATTINTVA!

Regisztráció után tanfolyamindulási tájékoztató anyagot küldünk ki az ön által megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban.

WELLNESS MASSZÁZS 5:1 REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

Kérjük csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben biztosan részt kíván venni a képzésen!

Név *:
Születési név:
Születési hely *:
Születési idő (év, hónap, nap) *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Lakcím irányítószámmal együtt (ez fog szerepelni a számlán) *:
Amennyiben Ön vállalkozás, EV, Kft. vagy Bt. nevére kéri kiállítani a számlát, úgy kérjük a pontos cégadatok megadását! Az elektronikus számla kiállítása után utólagos pótlásra vagy adatmódosításra már nincs mód!:
Választott helyszínek (több várost is meg lehet jelölni) *:
Kemény fedeles 3 nyelvű tanúsítványt (bizonyítvány) kérek? *:
Megjegyzés, amennyiben szeretne üzenni nekünk valamit:
A tanfolyamról való lemondás folyamatát megértettem és költségeit vállalom. Kijelentem, hogy az itt közölt adatok a valóságnak megfelelnek. *:
Hogyan talált ránk?:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!